Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Doe mee de challenge praten met kinderen over gevoelens

Tiendaagse Challenge:

Praten met kinderen over gevoelens Praat je kind moeilijk over zijn of haar gevoelens? Dan is deze challenge heel waardevol en plezierig om te doen. Want niet alle kinderen hebben de woorden die wij volwassenen gebruiken om gevoelens te verwoorden.

Wist je dat Kinderen praten gemakkelijker over gevoelens praten dan je denkt. Namelijk door bij de taal van kinderen aan te sluiten via spel en beeld. Vaak zijn wij volwassenen die taal een beetje kwijtgeraakt of verleerd. Hoe plezierig en nuttig is het om deze taal te leren en toe te passen, waardoor je direct zal ontdekken dat je verbinding krijgt met je kind. Door de oefeningen te doen heb je direct een heel ander gesprek met je kind.

Ik neem je tien dagen mee en zal je inspireren met praktische tools, wat je zeker nieuwe inzichten op gaat leveren! De challenge richt zich op kinderen van 4 tot 12 jaar. Je kan de challenge helemaal in je eigen samen met je kind tempo doen.

? Je krijgt praktische handvatten die je helpen om met je kind door middel van spel en beeld over gevoelens te praten ?Je ontdekt hoe je aansluit op de taal van kinderen, waardoor je echt verbinding maakt met je kind ?De oefeningen en video's zijn effectief en praktisch en bovendien vinden kinderen de oefeningen plezierig om te doen ?Jij gaat aan de slag met oefeningen waarmee je kind steeds meer woorden krijgen om zich uit te drukken

De challenge is zowel voor professionals, leerkrachten, opa's en oma's en natuurlijk ouders heel waardevol

Ontdek het hier:

https://jeugdenkinderpraktijkrota.nl/aanmelden-voor-challenge-met-kinderen-over-gevoel-praten/

Profiteren van: Doe mee de challenge praten met kinderen over gevoelens?

Bedrijf : Jeugd- en Kinderpraktijk Rota
Contactpersoon : Sander Kooijman
Telefoonnummer : 06-18398533
E-mail adres : info@jeugdenkinderpraktijkrota.nl
Geldig tot : 31-10-2022

Reageren op deze aanbieding in Heusden