Adry's Atelier & Galerie in Heusden

Adry de Tulpenschilderes

Over Adry's Atelier & Galerie

Adry's Atelier & Galerie valt onder de rubriek galerie in Heusden.

Bent u op zoek naar een schilderij waar kleur en passie duidelijk naar voren komen? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. Adry's Atelier & Galerie is de werkplek van Adry Deekens-van Gorp, kunstschilder welke zich voornamelijk richt op het schilderen van tulpen. Met de schilderijen van Adry vertelt ze haar eigen verhaal. Het verhaal bestaat niet uit woorden maar uit felle en levendige penseelstreken.

Kleur, emotie en expressie zijn de kenmerken van de schilderijen die Adry maakt. Haar schilderijen geven een ieder een gevoel van positiviteit en energie. Adry schildert vanuit haar binnenste en geeft bij elk schilderij haar emotie in de vorm van een gedicht weer.

Wilt u graag meer informatie over mijn werk of heeft u een andere vraag? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Adry's Atelier & Galerie uit de rubriek galerie uit Heusden is gevestigd aan de Vismarkt 11a in Heusden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81625490.

Diensten en producten voor galerie

Trefwoorden die horen bij Adry's Atelier & Galerie zijn o.a. :