Kapsalon Lara in Heusden

Kapsalon Lara: Ervaren, professioneel en gezellig team van kapsters!

Over Kapsalon Lara

Kapsalon Lara valt onder de rubriek kapper in Heusden.

Zoekt u een kapsalon die alle aandacht en tijd voor u heeft? Dan bent u bij Kapsalon Lara aan het juiste adres. Wilt u graag een ander kapsel of persoonlijk advies? Kapsalon Lara helpt u graag verder!

Kapsalon Lara kan diverse haarstijlen voor u realiseren. Dames, heren en kinderen zijn welkom in de salon. Wilt u graag uzelf blijven en toch trendy door het leven gaan? Kapsalon Lara gaat graag elke uitdaging aan.

De mogelijkheden en tarieven ziet u op de website terug. De prijzen die genoemd worden zijn inclusief wassen met massagebehandeling in één van de comfortabele massagestoelen. U krijgt natuurlijk ondertussen een lekker kopje koffie, thee of cappuccino. Het advies is natuurlijk gratis!

Ook voor een feestelijk kapsel bent u bij Kapsalon Lara aan het juiste adres. Of het nu trendy of klassiek moet zijn, voor elke gelegenheid is er een perfect kapsel.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Kapsalon Lara? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kapsalon Lara uit de rubriek kapper uit Heusden is gevestigd aan de Botermarkt 8 in Heusden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0416-665111.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Kapsalon Lara zijn o.a. :