Slank Xpert in Drunen

Slank Xpert: lekker in je vel!

Over Slank Xpert

Slank Xpert valt onder de rubriek coaching in Heusden.

U wilt zich graag mooi voelen en een gezonde lifestyle krijgen? Dan bent u bij Slank Xpert aan het juiste adres. Het is zo dat wanneer u lekker in u vel zit, dat u dit gaat uit stralen. Dat is het doel van Slank Xpert!

Slank Xpert biedt voor een nieuwe en gezonde levensstijl het afslankprogramma Powerslim aan. De voordelen van Powerslim zijn:

- Geen hongergevoel. - Veel variatie. - Behoud van spiermassa. - Wetenschappelijk onderbouwd. - Snel realiseren van gewichtsverlies: 1,5 a 2 kg week! - ‘S avonds gewoon mee-eten met je gezin/partner. - Lekker blijven eten: 5-7 eetmomenten per dag!

U zult op een verantwoorde en snelle manier gewicht verliezen door dit afslankprogramma. Slank Xpert zal u voorzien van deskundig advies en zal u leren hoe u met dit afslankprogramma op een gezonde en evenwichtige manier op gewicht kunt blijven.

Bekijkt u de website van Slank Xpert voor meer informatie en voor alle mogelijkheden. U heeft een vraag aan Slank Xpert? Dat is geen probleem. Neemt u dan contact op om deze te bespreken. Slank Xpert staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Slank Xpert uit de rubriek coaching uit Heusden is gevestigd aan de Bruneilaan 14 in Drunen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39222302.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Slank Xpert zijn o.a. :