Vergaderlocatie - Bed en Breakfast Bij van der Sterren in Haarsteeg

Vergaderlocatie - Bed en Breakfast Bij van der Sterren:

Over Vergaderlocatie - Bed en Breakfast Bij van der Sterren

Vergaderlocatie - Bed en Breakfast Bij van der Sterren valt onder de rubriek zaal huren uit Heusden.

Vergaderlocatie - Bed en Breakfast Bij van der Sterren heeft in het begin van 2019 in 'opa's huisje' een Bed & Breakfast en vergaderruimte gerealiseerd. Het is een losstaand huis met een eigen opgang en diverse aansluitende terrassen in een mooie tuin. U kunt hier parkeren op eigen terrein. Er zijn hier volop fiets en wandel mogelijkheden.

De vergaderruimte:

Deze ruimte is ingericht op de begane grond van Vergaderlocatie - Bed en Breakfast Bij van der Sterren. Er staat een ovale tafel waar 10 tot 12 personen plaats kunnen nemen. Er is gratis Wifi en er is een groot scherm aanwezig voor het laten zien van presentaties. Er heerst in de vergaderruimte een huiselijke sfeer en er staat een gashaard in het midden.

Wanneer er kleine groepen zijn, dan kan er ook gewerkt worden in de serre of in de carport. Daarnaast zijn er verschillende terrassen buiten. U kunt gebruik maken van diverse voorzieningen, zoals koffie, thee of versnaperingen. Daarnaast kan Vergaderlocatie - Bed en Breakfast Bij van der Sterren ook een lunch of diner voor u verzorgen.

De tarieven ziet u op de website terug. U kunt reserveren via het reserveringsformulier of u kunt even bellen. U ontvangt altijd een bevestiging van deze reservering.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Vergaderlocatie - Bed en Breakfast Bij van der Sterren? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vergaderlocatie - Bed en Breakfast Bij van der Sterren uit de rubriek zaal huren uit Heusden is gevestigd aan de De Hoeven 52 in Haarsteeg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23516329.

Diensten en producten voor zaal huren

Trefwoorden die horen bij Vergaderlocatie - Bed en Breakfast Bij van der Sterren zijn o.a. :